NE PUNOJME PER JU

Biote ka qene me krenari prane jush keto vite per te kontribuar ne nje jete me te mire per JU !

Kompania Biote, ka patur ne fokusin e saj, kerkimet, zhvillimin dhe plotesimin e kerkesave te secilit prej klienteve te saj, per te arritur rezultatet me te larta dhe per te plotesuar nevojat e klienteve. Biote operon ne treg, prej vitesh qe te arrije te gjitha nevojat e konsumatorit ne nje sektor ku vemendja dhe nevoja ndaj konsumatorit meriton nje perkushtim special. Spektri i produkteve Biote, eshte gjithmone ne rritje, duke patur ne prioritet kerkesat e klienteve dhe duke ofruar produktet tona ne cdo cep te Shqiperise.

MOS HUMB KOHE BLI TANI

Qe kur kam marr dyshekun BIOTE jeta ime ka ndryshuar plotesisht. Cilesia eshte e mrekullueshme, dhe ndryshimi i gjumit ndihet qe naten e pare. Do ju sugjeroja ta blinit menjehere, jeta juaj ka per te ndryshuar!

Manjola Beqiri

Me pak fjale….eshte prefekt ! Jeta jone eshte e sigurt qe eshte me e mire !

Bledi dhe Sonila
BIOTE.WORLD
ORARI

 e Hene – E Diele

09:00 ~ 21.00

( e diele )

10:00 ~ 14:00

17:00 ~ 21:00

KONTAKT
+355 68 408 5470
+355 422 747 66