MIRËSEVINI NË BOTËN  BIOTE!

    Ju falenderojmë që na keni besuar gjumin tuaj duke zgjedhur dyshek Biotè!

                                                         

Kompania Biote ka pasur në fokusin e saj kërkimet, zhvillimin dhe plotësimin e kërkesave të secilit prej klientëve të saj, për të arritur rezultatet më të larta dhe për të plotësuar nevojat e tyre. Biote operon në treg që prej vitesh për të përmbushur të gjitha nevojat e konsumatorëve në një sektor ku vëmendja dhe nevoja ndaj klientit meriton një përkushtim të veçantë. Spektri i produkteve të Biote është gjithmonë në rritje, duke pasur në prioritet kërkesat e klientëve dhe duke ofruar produktet tona në çdo cep të Shqipërisë.

DYSHEK

Dyshekët tanë janë të cilësisë më të mirë në treg. Të pasur me Aloe Vera, teknologjia e fundit është përshtatur me mjeshtëri tek secili nga produktet tona. Trashësia e tyre është rekord në treg, duke përdorur materialet më të mira dhe teknologjinë e fundit, Memory Foam. Produktet tona përshtaten me fizionominë tuaj për një gjumë më të rehatshëm dhe, më e rëndësishmja, për një gjumë të shëndetshëm.

BLI TANI
AKSESORE

Aksesorët tanë janë projektuar për të qenë në harmoni me produktet tona, por mbi të gjitha për të ofruar një gjumë të rehatshëm. Jastëkët Memory Foam bëjnë që qafa juaj të qëndrojë sipas të gjitha sugjerimeve mjeksore, ndërkohë që ruajnë një nivel komoditeti që nuk e keni provuar kurrë më parë. Shtresat për dyshekun tuaj me fibra dhe materiale që ju ruajnë nga të gjitha bakteriet, ju bëjnë të gëzoni një shëndet të plotë. Jorganët tanë janë vlerësuar si më të mirët në të gjitha tregjet ndërkombëtare. Ne ofrojmë shumë aksesorë të cilët shtëpia juaj gjithmonë ka nevojë për ta.

BLI TANI
Certifikata Biote
PRODUKTET E ZGJEDHURA

Produktet më të zgjedhura nga specialistët tanë!

CILËSIA MË E MIRË

TEKNOLOGJIA JONË

OFERTAT JAVORE

Shiko per oferta tona javore dhe për mundësite e arta që mund të përfitosh deri në 50% ulje e menjëhershme !

Si pjesë e politikës së saj, Kompania Biotè ofron mundësinë për klientët e saj për të përfituar nga oferta të jashtëzakonshme në momente të caktuara, duke zbritur deri në 50% të kostos  së produkteve. Për më tepër, në ofertat e shumta, Biotè ka ofruar si dhuratë set jorganësh, shtresë mbrojtëse dhe jastëkë për blerjet e kryera në mënyrë të rastësishme, ose për klientët  më me fat. Njëri prej tyre mund të jesh edhe ti!

ORARI

E Hënë – E Diel

09:00 ~ 21.00

( E diel )

10:00 ~ 14:00

17:00 ~ 21:00

KONTAKT
+355 68 408 5470
+355 422 747 66