fbpx
Home/Dysheke/Dysheku Ethernal

Dysheku Ethernal

190,000L400,000L

Dysheku Ethernal Biote

 • LARTESI 42 cm !
 • Garanci 20 vjecare!
 • Tech BIORYTHMIC
 • Memory mbi 4cm e cila vetëajroset , dhe merr  formën e trupit
 • 4 shtresa lart dhe 4 shtresa poshtë
 • 3000 mikrosusta sfungjerore Pocket Spring të pavarura nga njëra- tjetra
 • Ortopedik
 • DHURATA
 • Jorgan  Biote
 • Jastek  MEMORY
 • Set Carcafe Saten te bardhe
SKU: N/A Category:

Description

Dysheku Ethernal BIOTE

42 cm Dyshek, me nje cilesi maksimale. Dysheku perfekt per ju, per nje shplodhje totale dhe kenaqesi maksimale. Dysheku jone Ethernal, ka Teknologjine Biorytmic

Technologjia BIORYTMIC

Rregulloni bioritmin e trupit!
Komunikimi brenda trupit tonë!
Trupi i njeriut është një mekanizëm i mrekullueshëm që ne kemi hulumtuar për shekuj me radhë. Ky mekanizëm i mrekullueshëm është i tërë sistemi i përbërë nga indet dhe organet që mbahen të rëndësishme nëpërmjet një sërë dukurish kimike dhe fizike. Të kesh një trup të shëndetshëm, të sinkronizuar dhe të balancuar është rezultat i komunikimit të vazhdueshëm që sistemet tona vazhdojnë me njëri-tjetrin. Ndjenja e përgjumur, e stresuar, e lodhur dhe e djegur shpesh janë shenjë e një shkatërrimi ose komunikimi të dobët midis sistemeve të trupit tonë. Nga ana tjetër, përmirësimi i komunikimit midis sistemeve të trupit tonë sjell rezultate të përmirësuara, motivim, përqendrim dhe gëzim të jetesës. Komunikimi i sistemit ndër-trupor kryhet me meridianet e trupit. Këto meridianë janë kanalet e komunikimit që gjenden në sipërfaqen e trupit. Shuma e terapive alternative të shërimit si terapia e lëvizjes, meditimi, terapia e gurit natyror dhe akupunktura janë zhvilluar me qëllim të rregullimit të komunikimit brenda trupit. Premisa e përbashkët e secilës prej këtyre metodave është arritja e shëndetit, vitalitetit dhe përtëritjeve më të mira nëpërmjet komunikimit optimal brenda trupit. Ashtu siç është me praktikën e akupunkturës dhe terapive të gurit, është bërë zhvillimi i dyshekut Biorytmic Sleep për dysheme me qëllim të përmirësimit të komunikimit dhe relaksimit brenda trupit përmes përdorimit të mineraleve të veçantë që gjenden në natyrë.
Mineralet dhe dysheku Biorytmic Sleep fleksibilizohen
Matress Biorytmic sleep krijuar ekluzive per Biote arrihet duke lidhur disa minerale të gjetura në natyrë të njohur për përmbajtjen e tyre të energjisë në një përbërje gjeometrike të caktuar. Faktorët si stresi nga jeta e përditshme, puna e vështirë, privimi i gjumit, lodhja dhe lodhja rezultojnë në çrregullime të shumta të komunikimit brenda trupit. Qëllimi i dyshekut Biorytmic Sleep është duke rregulluar komunikimin e varfër brenda trupit që i atribuohet ndonjë prej këtyre shkaqeve gjatë gjumit.
Formulimi i mineraleve të aplikuar në mënyrë specifike në dyshekun Ethernal, i cili rrit energjinë shpërndarëse te vibrimeve që aktivizon meridianët e trupit përmes impulseve për një mjedis më të mirë gjumprurës për të përmirësuar komunikimin brenda trupit. Duke ndihmuar në lehtësimin e stresit gjatë gjumit dhe rregullimit të biorhythmit natyral të trupit, teknologjia e re e bioritjes së gjumit të gjumit përmirëson relaksimin dhe përtëritjen.
Efekte te Gjumit Biorythmic tek Ethernal
Efektet e dyshekut Biorytmic Sleep për stresin gjatë dhe pas gjumit janë gjurmuar me metodën EDA (Electrodermal Activity). Metoda EDA ka konfirmuar efektivitetin e kësaj pëlhure në reduktimin e stresit dhe duke filluar nga stresi i ditës pa pagesë.
Jemi këtu për ta bërë gjumin tuaj akoma dhe më të mirë…!

 

 

Additional information

Permasat

90x190cm, 100x200cm, 120x190cm, 140x190cm, 160x190cm, 180x200cm, 200x200cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dysheku Ethernal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top