fbpx
Home/Aksesor/Batanije për fëmijë  BIOTE Pambuk Cocolini

Batanije për fëmijë  BIOTE Pambuk Cocolini

1,490L

Batanije për fëmijë  BIOTE Pambuk Cocolini

 • Material i butë
 • Antialergjij  dhe Antibakterial
 • Pambuk
 • Ngjyrë Bojëqielli me push të bardhë
 • Cilësia e parë
 • Përmasa  ( 160cm x 200cm)
 • Mund të lahet deri ne 30 gradë
Category:

Description

Batanije për fëmijë  BIOTE Pambuk Cocolini

 • Material i butë
 • Antialergjij  dhe Antibakterial
 • Pambuk
 • Ngjyrë Bojëqielli me push të bardhë
 • Cilësia e parë
 • Përmasa  ( 160cm x 200cm)
 • Mund të lahet deri ne 30 gradë

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Batanije për fëmijë  BIOTE Pambuk Cocolini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top